Wie is 'Life of Yvonne'?

Yvonne is een ondernemer met haar eigen youtube kanaal 'Life of Yvonne'. Vroeger presenteerde ze voor RTL en in 2017 was ze kandidaat in 'Wie is de Mol'. 
 
Yvonne:
 
'Net als vele meiden ben ik gek op kleding en sieraden. Na vele jaren budget shoppen, werd ik gek van de verkleuringen en het roesten van items. Had ik net een perfect kettinkje gevonden om dagelijks te dragen, kon ik het na een paar weken weggooien. Om vervolgens nergens meer dat perfecte kettinkje te kunnen vinden in de winkel.
 
In mijn zoektocht naar sieraden van echt goud en echt zilver, vond ik bijna geen hippe ontwerpen. En als ik wat gaafs vond, was het meteen een paar honderd euro. 
 
Daarom ben ik maandenlang op zoek gegaan naar de perfecte goudsmit die precies mijn ontwerpen kon maken zoals ik ze bedoelde. En voor een mooi prijsje natuurlijk ;)
 
Stardust by Life of Yvonne staat voor kwaliteit en trendy ontwerpen. Alle producten zijn maandenlang door mij getest, voor ik ze op de markt bracht. De sieraden zijn allemaal van 925 sterling zilver. De gouden sieraden zijn zilver met 14k goud verguld.
 
Ik hoop dat je net eindelijk je prachtige ring, oorbellen of ketting hebt gevonden en er nog jaren plezier van hebt.'